Το ποδηλατικό Event που μας πάει πίσω σε μια άλλη εποχή

 
 

Έκθεση Ιστορικών Ποδηλάτων

 
 

Ρόδος, 06, 07, 08, 09 Οκτωβρίου 2021

 
 

Ποδηλατοβόλτα σε μοναδικά και ιστορικά αξιοθέατα

 
 

Το ποδηλατικό Event που μας πάει πίσω σε μια άλλη εποχή

 
 
1
1

Η Historica στην Ρόδο

Ρόδος, 06-09 Οκτωβρίου 2021

H Historica δεν είναι ένας ποδηλατικός αγώνας. Είναι η μεγάλη συνάντηση των φίλων τoυ παλιού, κλασικού, ατσάλινου ποδηλάτου και των ιστορικών χώρων ανά τον κόσμο.
Μετά την πετυχημένη διοργάνωση του 2021, στην Historica προστίθεται ένας βραδινός αγώνας πίστας και μία επιπλέον ημέρα έκθεσης παλαιών ποδηλάτων.

Η Historica στην Ρόδο

Η Historica είναι μία αθλητική συνάντηση με ποδηλάτες από όλο τον κόσμο που σκοπό έχει ν’ αναπολήσουν οι συμμετέχοντες το σχετικά κοντινό παρελθόν της ποδηλασίας. Οι αγωνιζόμενοι θα πάρουν μέρος στα διαδραστικά δρώμενα με παλιά ποδήλατα και με αθλητικές περιβολές περασμένων εποχών. Θα διασχίσουν ιστορικές διαδρομές και παραδοσιακούς οικισμούς, θα γευθούν και θα γνωρίσουν την τοπική κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα.

H Historica δεν είναι ένας ποδηλατικός αγώνας. Είναι η μεγάλη συνάντηση των φίλων του παλιού, κλασικού, ατσάλινου ποδηλάτου και των ιστορικών χώρων ανά τον κόσμο.

Η Ρόδος είναι ένας από τους λίγους προορισμούς που μπορεί να συνδυάσει και τα δύο. Η μεγάλη της παράδοση στον χώρο της ποδηλασίας και φυσικά ο μοναδικός ιστορικός της πλούτος τής εξασφαλίζουν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για μια μοναδική διοργάνωση Historica.

Όλοι οι ποδηλάτες σε αυτή την αθλητική εκδήλωση είναι πρόσωπα που έχουν ζήσει την ποδηλασία

των δεκαετίων του 80 του 70 ή ακόμα και του 60 και θέλουν ν’ αναπολήσουν εκείνες τις εποχές και παράλληλα ν’ αναζητήσουν νέες μοναδικές εμπειρίες τόσο στις κλασικές ποδηλατικές διαδρομές, όπως Ρόδος Λίνδος Ρόδος, Προφήτης Ηλίας όσο και στην μοναδική πίστα 'Arena del' Sole'.

Στιγμές από το Historica 2018

Ακολουθήστε μας